Kinderdagverblijf Hazeltje

Over ons

Kinderdagverblijf Hazeltje biedt kleinschalige en professionele kinderopvang in een huiselijke en warme sfeer. Wij bieden de kinderen een veilige en geborgen plaats, waar ze leren op een prettige, respectvolle manier met zowel andere kinderen als volwassenen om te gaan. Doordat we werken in verticale groepen, d.w.z. alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 bij elkaar, kan het kind zich aan de ene kant optrekken aan oudere kinderen, maar ook leren zachtjes en rustig om te gaan met jongere kinderen. Broertjes en zusjes blijven zo ook gedurende de tijd dat ze bij ons zijn, bij elkaar.

Onze leidsters zijn gekwalificeerd volgens de norm die geldt binnen de Wet Kinderopvang.

Wij hebben 2 opvanglocaties. “Hazeltje” aan de Nic. Beetslaan 15 in Vlissingen, grenzend aan ons woonhuis en “Grote Haas” in het ouderencomplex van WVO-zorg in Ter Reede aan de Vredehoflaan.

Beide locaties liggen vlak bij elkaar op ongeveer 100 meter loopafstand.

Naast de groepsruimtes is er een ruime tuin met veel groen. Op de locatie aan de Nic. Beetslaan hebben we ook 2 konijntjes en 3 kippen, die samen met de kinderen verzorgd worden. In de zomer kunnen we op beide locaties genieten van klein fruit uit eigen tuin.

In samenwerking met WVO-zorg hebben wij een ouderen/peuterproject. We doen dan met een klein groepje peuters een gezamenlijke activiteit met een (groepje) oudere bewoner(s). Dit onder begeleiding van een vaste leidster en een begeleidster van Ter Reede. Te denken valt aan liedjes zingen, voorlezen of een knutselactiviteit. Omdat wij met ons kinderdagverblijf in en tegenover het ouderencomplex gevestigd zijn biedt ons dat de unieke kans om kinderen en ouderen bij elkaar te brengen. 

Wilt u een goede indruk krijgen van Hazeltje dan nodigen wij u graag uit om de sfeer bij ons te komen proeven. Wij maken graag tijd vrij om u een rondleiding te geven. Dit doen wij tijdens de openingstijden , zodat de kinderen aanwezig zijn en u als ouder een goed en compleet beeld krijgt. Als u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

The form contains errors